Alla outhämtade paket debbiteras 200sek

Observera att om du är under 18 år måste ha målsmans godkännande. Vi tar ej på oss något ansvar för om någon under 18 åra beställer utan målsmans tillstånd, i annans namn, eller på annat sätt.

Alla priser är alltid ink moms! 
Händer varje dag att man går in på någon sida och "shit vad billigt" sen står det med liten text "ex moms" , priserna är alltid ink moms och du som har företag kan givetvis göra avdrag för momsen.

Säkerhet
Vi delar inte med oss av våra kunders information till tredje part av någon anledning!
För att öka våra kunders trygghet vid köp från oss använder vi bara trygga betalmetoder och
sparar ingen känslig information.


Leverans
Beställning på varor vi har i lager skickas vanligen inom 1-4 arbetsdagar. Vårt mål är att du ska
ha dina nya Piercingar hemma så fort som möjligt!

Garanti och Retur
Alla kunder har rätt att returnera varor och få pengarna tillbaka inom 14 dagar efter varans ankomst.
Varan skall dock vara oanvänd. Kunden står själv för returen. Ingen ersättning ges om inte den uppfyller ovanstående krav.
Sterila produkter i bruten förpackning ersätts inte. 


FRAKT och betalsätt
- Frakt är en fast kostnad på 19 kr, vilket täcker kostnad för paket, bearbetning och utskick.
- Kortbetalning , ingen extra kostnad & du får tex små beställningar snabbare än mot postförskott
- Postförskott - Kostar 50kr extra i Postens avgifter
- Faktura - Kostar 29kr och skickas någon dag effter du gör din beställning
Vi vet hur osäkert det kan vara att köpa på internet. Inget sätt att pröva eller känna på produkterna.
Just därför erbjuder vi dig en speciell garanti: Om du inte är nöjd kan du enkelt skicka tillbaka ditt köp,
och få tillbaka dina pengar. (Sakerna får givetvis inte vara använda av hygieniska skäl).

SveaWebPay Faktura

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Tatueringstyle överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag, f.n. 50 kr, samt dröjsmålsränta med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso

 

SveaWebPay Delbetala

Svea Ekonomi AB erbjuder er att, efter godkänd kreditprövning som sker efter ni fyllt i personuppgifterna i kassan, teckna ett kontokreditavtal på de villkor som framgår av de allmänna villkoren till bilagt kontoavtal. Ett kontoavtal innebär att ni får en kredit som ni kan använda till inköp hos till Svea anknutna leverantörer. För varje tillfälle ni betalar till Svea så kan ni disponera motsvarande kreditutrymme som ni amorterar för andra inköp under den tid som kontokreditavtalet gäller. Krediterbjudandet gäller det belopp som anges i kontoavtalet. Kredittiden väljer ni genom att kryssa i det alternativ som passar er bäst. Ni åtar er att inom kredittiden återbetala hela krediten. Det innebär att ni varje månad måste betala minst den summa som framgår av det val ni gjort. Självklart kan ni betala mer eller betala hela krediten på en gång utan att detta kostar något extra. Om ni vill utnyttja kontokrediten under kredittiden för andra köp kommer – för att krediten skall vara slutbetald inom den avtalade kredittiden - den lägsta månadsbetalningen att höjas. Desto kortare kvarvarande kredittid desto högre lägsta månadsbetalning.

Vill ni ha kvar samma lägsta månadsbetalning kan ni kontakta Svea på telefon 08 – 51493113 och ansöka om förlängd kredittid. Av datatekniska skäl kommer Svea, om ni utnyttjar kontokrediten för flera inköp att tills vidare fakturera er separat för de olika köpen. Självklart slipper ni i så fall att betala för mer än en aviseringsavgift per månad. Om ni inte särskilt meddelar Svea kommer Svea att för er räkning att betala era inköp hos Tatueringstyle.

 

Har Du några frågor så kan du ringa 08 – 51493113 för närmare information.

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10,000 kr upplagt på 12 månader, 0 % ränta, 195 kr uppläggningsavgift och 29 kr aviavgift i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer är 10,68 %.

 

Retur adress 

Piercingstyle
at: Billy Wallin
Kvarngatan 1,
275 36 Sjöbo

 

Org: 8106154134